Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών: 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 

Δεχόμαστε επιστροφές στις χειροποίητες ξύλινες κατασκευές MaTzik MAV μόνο σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος, εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του! Η επιστροφή γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία εφόσον η αποστολή γίνει με το ταχυδρομείο. Πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με όλα τα προστατευτικά παρελκόμενα. Γίνεται αντικατάσταση με καινούριο. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.  

Το MaTzik MAV δεν ευθύνεται για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ! 

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ eshop 

  

Οι επιστροφές γίνονται σε ελαττωματικά προϊόντα εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την courier που θα σας υποδείξουμε, με έξοδα αποστολής της εταιρίας. Γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με καινούριο. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων!  

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν δεν θα πρέπει να έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί η συσκευασία. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει μέσα 5 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το νέο προϊόν που θα επιλέξετε πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.  

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων!  

Δεν γίνονται αλλαγές/επιστροφές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά! 

error: To περιεχόμενο προστατεύεται!!